Werkwijze

Ik werk toekomstgericht, maar met oog voor wat er heeft gespeeld. Zo kun je erachter komen wat nodig is om weer verder te gaan. Dat betekent concrete actie, in beweging komen.

Bij al mijn cliënten ga ik uit van de kracht die ieder mens in zich heeft en die gebruikt kan worden om het beste uit zichzelf te halen. Met andere woorden: om je natuurlijke kwaliteiten, talenten en vaardigheden weer naar voren te halen, zodat je er weer onbelemmerd gebruik van kunt maken. Je capaciteiten en talenten kunnen ondergesneeuwd zijn door jouw manier van reageren op de eisen die je leefwereld aan je stelt. Het coachen en begeleiden doe ik altijd met respect voor de persoon en ruimte voor ieders eigen ontwikkeling.

Ik werk met persoonsgerichte oefeningen en kan putten uit een breed scala aan werkvormen, zoals bijvoorbeeld trance.  Andere technieken zijn bijvoorbeeld regressietherapie, NLP, RET, imaginatie, focussen.

Als je besluit in zee te gaan met mij, dan volgt er een oriënterend gesprek. Aan het einde van dit gesprek besluiten we of we samen verdergaan en op welke manier. In de volgende sessies wordt een doel vastgesteld, waar we vervolgens gericht naartoe werken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hulpvraag.

De begeleiding wordt volledig afgestemd op de persoon, omdat ieder mens uniek is.

Alles mag er zijn – Ook jij, precies zoals je bent!