Even Voorstellen

Mijn naam is Hellen Chotkoe.

Ik ben gefascineerd door de uiteenlopende manieren waarop mensen vorm en zin geven aan hun leven. Ik kijk hier met veel bewondering naar. Ook intrigeert het mij hoe mensen communiceren, zowel met zichzelf als met anderen.

Met behulp van o.a. hypnotherapie/regressie- en reïncarnatietherapie begeleid ik mensen bij het meer in contact komen met wie zij in essentie zijn. Om je eigen energie, talenten en kwaliteiten (opnieuw) te kunnen ervaren, is het soms nodig stil te staan bij de manier waarop je hierin gekwetst of geraakt bent. Ervaringen uit het verleden kunnen je pijn hebben gedaan, je kunt delen van jezelf hebben afgesloten. Gelukkig is er hier en nu altijd een mogelijkheid om te besluiten; ik wil mezelf ‘helen’. Dit proces van heelwording is eigenlijk niets anders dan het opnieuw in contact komen met alles dat er al is, met alles dat jij bent.

Door mijn persoonlijke zoektocht naar heelheid kwam ik op het pad van de hypno- en regressietherapie. Ik leerde stil te staan en achteruit te kijken om van daaruit verbindingen te leggen met de toekomst. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te ondersteunen tijdens een bepaalde periode in hun leven. Ik help ze graag hun eigen, soms diep verborgen krachten, aan te boren waarmee ze zichzelf weer in beweging kunnen zetten, op weg naar een nieuwe toekomst.

Ik heb mijn opleiding hypnotherapie en regressie-/reïncarnatietherapie gevolgd aan Trance Art. Trance Art is een gedegen en zeer complete opleidingsinstituut, erkend door de FONG en beroepsvereniging NBVH.