Kosten

Het sessietarief bedraagt € 65,00 per uur.

De intake en de vervolgsessies duren max. 1,5 uur. Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem gerust contact op per mail of telefoon.

Als je liever eerst wilt kennismaken kan dat ook. Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt een half uur. Daarna kun je rustig besluiten of je hier mee door wilt gaan.

Afzegging

Als je een afspraak hebt gemaakt dan kun je deze tot 48 uur van te voren verzetten of annuleren. Zonder tijdig bericht van afzegging worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht.

Lid van NBVH

Omdat ik lid ben van de NBVH vergoeden een aantal verzekeraars een deel van de kosten voor hypnotherapie, dit is vanuit de aanvullende verzekeringspakketten. Je kunt kijken op de site van de NBVH. Raadpleeg in ieder geval ook zelf je ziektekostenverzekeraar.

Je hebt een klacht, wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging: NBVH. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

Contact

Hellen Chotkoe
Telefoon : 06-53 973 503
E-mailinfo@hypnocaredelft.nl
Kvk nummer  59856424
IBAN:  NL98INGB 06 89 2419 41
NBVH lidnummer 14005
RBCZ licentienummer 403042R
Zorgverlenersnummer  90-049432
AGB Praktijkcode 90-057844