Wat is coaching?

Het geven van inzicht en het begeleiden van de coachee en de coachee in positieve zin te veranderen, daar worden wij enthousiast van. Uitgaande van de gezonde mens en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die er zijn in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Inzicht is een vorm van leren waarbinnen de coachee eigen kennis, aangevuld met kennis van de coach, bekwamer wordt in het bereiken van gestelde doelen. AdviesBoutique kent twee vormen van coaching, persoonlijke coaching en loopbaan coaching.

Personal coaching

Bij personal coaching komen verschillende thema’s voor zoals balans tussen werk en vrije tijd, studiekeuze, assertiviteit en conflicthantering. Persoonlijke coaching vergroot de grip op het eigen handelen en je bent beter in staat je eigen doelen te stellen en verwezenlijken. Je krijgt inzicht op je sterke en minder sterke kanten en daardoor ben je in staat jouw meerwaarde te benoemen. 

Loopbaan coaching

Zit je als medewerker “vast” in je loopbaan? Of loopt de medewerker “vast” in zijn loopbaan? Betekenisvol werk vinden, plezier in het werk, keuzes leren maken, het talent en passies blootleggen, wat zijn de drijfveren en kwaliteiten? Dit zijn enkele thema’s die tijdens een loopbaan coaching aan de orde komen. Met behulp van een loopbaan coaching wordt je gestimuleerd om tot de kern te komen.

Over mij als coach

Men vindt mij eigenwijs, creatief en inspirerend. Spiegelen en confronteren zijn elementen die in mijn coaching terug te vinden zijn. Samen met jou op weg om te onderzoeken waar jouw kracht en talent ligt, waarbij jij de regie weer krijgt over jouw leven en over jouw (hulp)vraag. Op dit moment ben Ik bezig met de opleiding coach op Master Practitioner niveau.

Wat kenmerkt de aanpak van AdviesBoutique?

Een coachingstraject bestaat meestal uit zes tot acht gesprekken van anderhalf uur. Voorafgaand vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek kijken we samen of de vraag helder is en of er sprake van een “klik”.

© 2018 AdviesBoutique | Site door Frissen Ideeën